צונאמי



השראה מגיע לרוב מחיי היום יום שלנו,דברים שאנו רואים,עושים וחווים בכל רגע.
ישנם שפים בעולם שכבר יצרו מנות בהשראות שונות-קינוח שמשחזר גול של מסי,דם ספוג בערימת שלג,קינוח שנראה חייזרי משהו ולאכול אותו,כך רצה השף היוצר,שירגיש כמו לחצוב עם כפית על הירח.
עד כמה שזה טרגי,הצונמי האיום שפקד את יפן נתן לי השראה למנה בדמות של הצונאמי,הים, הגל הענק,
הפסולת שנגררת איתו.
מרגישים את הגל מתקרב אליכם?

קרם חציל צבוע בדיו דיונון
סשימי אינטיאס
קצף יוזו
לבבות דקל
צנוברים
שעועית אדומה מבושלת במי סוכר
עלי חסה אדומה

תגובות

בבון אמר/ה…
נהדר. עצוב, אבל נהדר.
אתה מוכיח שהתחום הזה לא שונה מכל ז'אנר אומנותי אחר כשזה מגיע לביטוי עצמי.
yummyfoodies אמר/ה…
נדלקתי על הפוסט עם החומרים המגניבים לבישול מולקולרי והגעתי לפה. תמיד זה נראה לי כמו משהו פלצני שאין מצב להכין בבית, רק שפתאום יש לי מין חשק כזה להוציא את המשכורת ב'טקסטורות' או משהו כזה. ממש נדלקתי.
זה נראה ממש טוב (גם סאשימי קדאפי)
תודה על ההשראה!
‏אנונימי אמר/ה…
תודה רבה.
מאיר.

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש