לאכול צמחוני



 
להיות צמחוני לדעתי זה סבל עצמי ומכשול קולינרי,אז מידי פעם מגיע להם פינוק אמיתי.
אז תחשבו על פרוסות תפוח דקיקות מושרות במי סוכר ולימון.בין הפרוסות ישנו מילוי של ריקוטה,מקרפונה וטונקה חם.
לצד ה"רביולי" מוגש מיץ תפוח עץ טרי שיוצקים על הרביולי ואוכלים בביס אחד.
עכשיו חישבו על "רביולי" ירקות.סלק אפוי ופרוס דק,ממולא בגבינת בושה.גלילי מללפון עם קרם אבוקדו,גלילי גזר עם מוצרלה חמה.מסביב רוטב עגבניות שרי טרי וקר וקרעי לחם קלוי.לא לצמחונים בלבד.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש