טונה וצנונית


סשימי טונה,קרם יוזו,ג'ינג'ר,בזיל,גרניטה צנונית.

תגובות

‏Idan Hen אמר/ה…
נראה נפלא, ואני תוהה, איך יצרת את קרם היוזו על מנת שלא יכביד על מנה שנראית כסמל לרעננות?

אגב, גרניטה צנונית, רעיון ענק.
שובב קולינרי אמר/ה…
את הקרם יוזו הכנתי ,כמו שמכינים קרם לימון לפאי לימון:יוזו,לימון,חמאה,חלמונים.
Idan.Hen אמר/ה…
מעולה, תודה.
וסוכר בקרם?

אגב, גרניטה אני מכין בבית בשיטה עתיקת יומין של הקפאה וערבוב במזלג כל שעה...

הצעת יעול?
‏עדי אמר/ה…
היי מאיר,

כרגיל, נראה מעניין ומיוחד, כל כך יפה!
איך עשית את הגרניטה צנונית? בישלת צנונית במים והקפאת את המים? הגרניטה נראית ממש סגולה!
איך אפשר לעשות גרניטה משומר למשל? או מירק\פרי אחר?

תודה רבה!
‏אנונימי אמר/ה…
אין צורך לבשל, לטחון במסחטת מיצים כל ירק שרוצים

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש