שקדי מרק


בארוחה מפסקת לפני יום כיפור אנו נוהגים בד"כ לאכול מרק ירקות\עוף,עם שקדי מרק.ואם אין שקדי מרק בבית?מכינים לבד.
אז לפני הארוחה הכנתי שקדי מרק,שדי קל להכין אותם,וכך גם אפשר לשלוט בגודל ובצורה שרוצים,בטעם ובצבע.


שקדי מרק:
300 גרם קמח
10 גרם שמרים
10 גרם מלח
10 גרם סוכר
כפית כורכום
150 גרם מיים
לשים הכול ביחד,מתפיחים שעה.מחממים תנור ל220 מעלות.מרדדים את הבצק לדף דק,חותכים לקוביות קטנות או לאיזה גודל שמתחשק,מניחים על נייר פרגמנט.מכניסים לתנור ומורידים את הטמפ' ל140 מעלות,שהשקדי מרק לא יאפו מדי וישארו בצבע צהוב.הם מוכנים אחרי כ-6-8 דקות,ברגע שהם פריכים.

















תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש