טעמים



החיפוש אחר טעמים לא נפסק.תמיד מחפשים את השילוב הנכון,הטעמים המעניינים,מה השתלב עם מה בהרמוניה מושלמת.

יומי למשל,שם בדוי,סו-שף במסה,שילב במנה סביצ'ה עם שומר, זרעי שומר,וקרם אגס.

לאו דווקא חייב למצוא שילוב בין מרכיבים.מספיק מרכיב אחד ולהוסיף לו מימד נוסף.בעבר,למשל,יצרתי סורבה עגבניות מעושנות.עגבניות שעישנתי במעשנת וא"כ צליתי,טחנתי והקפאתי לסורבה.אתמול עלה לי רעיון דומה.

לקחתי פתיתי קוקוס טחון וקליתי אותם.מתקבל טעם עז יותר של קוקוס,עם ניחוח מעט אגוזי.את הקוקוס הקלוי בישלתי עם חלב,חלב קוקוס וסוכר,השארתי במקרר ליום שלם,למיצוי טעמים, והעברתי במכונת גלידה.מתקבלת גלידה מאוד עשירה וחזקה בטעם.את השאריות של הקוקוס המסונן אני שומר להכין ממתקי באונטי...

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש