לכבוד השנה החדשה



בשנים קודמות יצא לי להכין מנות שמוקדשות לראש השנה,עם מוטיב הדבש,רימון,תפוח.
יצרתי ספירות תפוח עץ ירקרקות עם טעם תפוח טרי ומרענן,עם אבקת דבש.
מנה אחרת,מעין סלט "וולדורף",את המיונז החליף חלב קוקוס סמיך,עם רימונים,תפוחים,תמרים.אצבעות של תפוח עץ מקורמל
בסוכר,אניס,וזרעי כוסברה.רסק תפוח עץ מבושל עם תבליניםמתוקים,מעל הכול כבד אווז,ובצד המנה סירופ רימונים.
השנה לא תיכננתי כלום,אבל יצא לי להכין מנה שדווקא מתאימה לאווירת החג.
קרם טונקה,כבד אווז,קוביות תפוחים מקורמלים ביין מוסקט ודבש,ו"קרוטונים" של עוגת קרמל שדי מזכירה עוגת דבש,שהוקפצו בחמאה.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש