השוק המקורה בנמל


שני הבנים המקסימים שלי שגדלים בבית שנע סביב אוכל כל הזמן,מתחברים גם כן לעניין של הבישול,אוהבים לבשל איתי,אוהבים לטעום דברים חדשים,להריח את חומרי הגלם ולפעמים גם להתפלש בהם.כבר כמה ילדים בני ארבע ושנתיים טעמו בחייהם הקצרים סושי,ריזוטו סרטנים,סשימי דג או גלידת טונקה וגם יודעים לבקש את זה?
בסוף השבוע ביקרנו בשוק האיכרים והשוק המקורה בנמל ת"א,הילדים התבוננו מסביבם,שקד בוחר לו לטעום זיתים, גרגירי תירס,להסניף את ריח התפוזים,להסתכל בסוגי פסטות טריות בכל מיני צבעים וצורות,עוצר בדוכן של דגים ואומר לי "הנה דג בורי"(שירי לחשה לו)ולבסוף הוא מכריז "מה זה,הכל פה טעים".

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש