בלאק פורסט-הגרסא האישית

בארוחה שערכתי השבוע,הגשתי לקינוח את הגרסה המוקטנת של הבלאק פורסט שהראתי כאן בפוסט מהחודש שעבר.
כמו בקינוח הגדול גם כאן היה שוקולד אוורירי,טראפלס קארי וקוקוס,פטל קפוא,פטיסייר חמאה שרופה,פטיסייר דובדבן,גליל פילו ממולא סורבה קוקוס וגלידת שוקולד.

תגובות

‏לירון אמר/ה…
מאיר שלום,

הקינוח נראה נפלא. איך הכנת את הפטיסייר חמאה שרופה?

בנוסף, השכבה החומה היא שטרוייזל שוקולד? איך להכינו?
שובב קולינרי אמר/ה…
הי לירון,
אני מתכוון לכתוב פוסט על החמאה השרופה,אבל בקצרה:מבשלים חמאה במחבת עד להתפרקותה,השחמתה והוצאת ניחוח אגוזי.מסננים ומערבבים לתוך מסת פטיסייר.
השטרוייזל הוא פירורי בצק פריך עם אבקת קקאו כהה.

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש