סוכר בטעמים



כמו שאפשר לתבל מלח ע"י הוספת טעמים וארומות,כך אפשר לעשות אותו הדבר עם סוכר.
רק למלח מותר להפוך למלח לימון?מה אם סוכר לימון?סוכר לימון,שהוא טחינת סוכר עם קליפות לימון,אצלי בשימוש כבר הרבה זמן,כתוספת מרקם וטעם נגדי לפנקוטה דבש,לג'לי אבטיח או פשוט על פירות חתוכים להוספת רעננות.ומה אם סוכר רוזמרין,או סוכר עם עלי הדס?

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש