גלידת יוגורט

 גלידת יוגורט זה יאמי.בכל קיץ ובמיוחד בימים אלו המכונת גלידה שלי עובדת סביב השעון.ומה יותר טעים מגלידת יוגורט פלוס תוספות כמו שמוכרים היום בכל חנויות הגלידה.אז הגלידה הוכנה מיוגורט סמיך וטוב,בתוספת סירופ תירס ואבקת חלב למרקם יותר קרמי וחלבי,ואז נכנסה למקפיא להתייצבות.ואז התוספות:עוגיות אוראו שבורות,פטל טרי,שוקולד לבן שבור לחתיכות,וכדורי מלון קטנים.עורמים הכל  בערימה בכוס,וטורפים.

חצי ליטר יוגורט איכותי וסמיך
100 מ"ל סירופ תירס
100 גרם אבקת סוכר
60 גרם אבקת חלב

מערבבים הכל ביחד,מקררים כשעתיים ומכניסים למכונת גלידה.

תגובות

‏אנונימי אמר/ה…
בלוג מהמם.
איך אתה מוסיף את תמונת הרקע של הענבים?
על מה לוחצים? גם לי יש בלוג בבלוגספוט ותהיתי איפה שמים רקע.
לגבי גלידת היוגורט - אין לי מכונת גלידה. יש לך רעיון למתכון לגלידה קפואה ללא מכונה?
שנה טובה
שובב קולינרי אמר/ה…
בשביל לשנות רקע,נכנסים למעצב תבניות ול"רקע" בצד ימין.מופיעה התמונה של הרקע הקיים,לוחצים על התמונה ואז יש אופציות של תמונות להחלפה.בקשר לגלידה-יש להקפיאאת המסה ומידי שעה לטחון בבלנדר לקבלת מרקם חלק,עד למסה יציבה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש