מלח


בשביל לתת לאוכל עוד ערך מוסף,ניתן לתבל את התבלינים עצמם,כמו המלח למשל.

לטחון מלח עם עשבי תיבול,ואז אפשר ליצור מלח רוזמרין,או מלח מרווה וכו'.

ניתן לטחון מלח עם קליפות לימון וליצור מלח לימון טבעי וריחני.

ניתן להניח בתחתית של סיר תערובת עישון של עשבי תיבול יבשים,או עלי תה מעורבבים עם אורז או אפילו נשורת.להניח בתוך הסיר רשת קטנה עם נייר כסף ועליו מלח.מניחים על להבה בינונית עם מכסה סגור ומעשנים את המלח כחצי שעה.מתקבלמלח מעושן שמצוין לבשר,ודגים שזקוקים לתוספת טעם מעושן ומצוין גם לדגים נאים ואפילו סלט.

גם כן ניתן להכין מלח וניל ע"י טחינת מקל וניל עם מלח וכך לבשם אוכל בניחוח וניל מתקתק כגון סלט,ירקות צלויים וכל דבר אחר

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש