כשהשוקולד הגיע למטבח
שילובים מתוקים בין שוקולד למנות דג\בשר וכו' הם כבר לא הצעקה האחרונה.
במטבח כבר מזמן "גנבו" לקונדיטוריה מרכיבים שלהם וגם להיפך,בקינוחים משלבים ירקות,כמהין ועוד.
במטבח שימוש בפירות,קרם פטיסייר,מרנג,ריבות ושוקולד הם לא מילה גסה.
אז טבעי שהתחשק לי לעשות קרם שורשים עם שוקולד לבן שלשניהם אותו צבע ומרקם וכל אחד מהם מכבד את השני ולא משתלטים זה על זה,ההרגשה היא טעם אדמתי של השורשים עם סיומת מתקתקה של שוקולד לבן.
אל הקרם שידכתי סינטה מיושנת היטב יחד עם רוטב אגוזי לוז מאגוזי לוז שנטחנו תוך כדי חימום לזמן ארוך בכדי להוציא את השמן הטבעי שלהם ולהפוך למחית אגוזים ארומטית שעורבבה עם ציר בקר ומעט סילאן.דובדבנים ונענע הוסיפו רעננות מעל בשביל לשבור את שאר המתיקות במנה.
קרם שורשים ושוקולד לבן-
3 שורשי פטרוזיליה קלופים
3 שורשי סלרי קלופים
2 ענפי סלרי
ליטר חלב
250 מ"ל שמנת מתוקה
70 גרם שוקולד לבן
מלח
לימון
מבשלים שורשים ועלי סלרי בחלב ומיים עד כיסוי,עד שהם רכים לגמרי.מסננים וטוחנים יחד עם שמנת חמה.מוסיפים מעט מלח ולימון.מערבבים את השוקולד לתוך הקרם המוכן עד להתמוססות מלאה,אפשר לחזק בעוד שוקולד לפי הטעם.
משתלב עם בשר,עוף,דגים וגם בקינוחים.
במטבח כבר מזמן "גנבו" לקונדיטוריה מרכיבים שלהם וגם להיפך,בקינוחים משלבים ירקות,כמהין ועוד.
במטבח שימוש בפירות,קרם פטיסייר,מרנג,ריבות ושוקולד הם לא מילה גסה.
אז טבעי שהתחשק לי לעשות קרם שורשים עם שוקולד לבן שלשניהם אותו צבע ומרקם וכל אחד מהם מכבד את השני ולא משתלטים זה על זה,ההרגשה היא טעם אדמתי של השורשים עם סיומת מתקתקה של שוקולד לבן.
אל הקרם שידכתי סינטה מיושנת היטב יחד עם רוטב אגוזי לוז מאגוזי לוז שנטחנו תוך כדי חימום לזמן ארוך בכדי להוציא את השמן הטבעי שלהם ולהפוך למחית אגוזים ארומטית שעורבבה עם ציר בקר ומעט סילאן.דובדבנים ונענע הוסיפו רעננות מעל בשביל לשבור את שאר המתיקות במנה.
קרם שורשים ושוקולד לבן-
3 שורשי פטרוזיליה קלופים
3 שורשי סלרי קלופים
2 ענפי סלרי
ליטר חלב
250 מ"ל שמנת מתוקה
70 גרם שוקולד לבן
מלח
לימון
מבשלים שורשים ועלי סלרי בחלב ומיים עד כיסוי,עד שהם רכים לגמרי.מסננים וטוחנים יחד עם שמנת חמה.מוסיפים מעט מלח ולימון.מערבבים את השוקולד לתוך הקרם המוכן עד להתמוססות מלאה,אפשר לחזק בעוד שוקולד לפי הטעם.
משתלב עם בשר,עוף,דגים וגם בקינוחים.
תגובות