טונה ואבטיח

כל קיץ מגיע השילוב אצלי עם טונה ואבטיח.שניהם משתלבים בטעם ובצבע ומעניין לאחד בינהם ליצירת מנות.

הפעם הכנתי ג'לי אבטיח דקיק שבו שיבצתי עלי נענע.על הג'לי נחו נתחי טונה נאה,כדורי אורז וחלב קוקוס,אבטיח שהושרה בוואקום עם סויה ומי סוכר ואיולי של יוזו.הטונה תובלה בסויה,יוזו ושמן זית ולצד המנה הגיע גם גרניטה אבטיח עם ג'ינג'ר וצ'ילי.

גרניטה אבטיח-

חצי קילו אבטיח ללא קליפה
100 גרם סוכר
כף ג'ינג'ר כבוש
חצי כפית צ'ילי יבש גרוס
חצי כפית זרעי כוסברה

טוחנים הכל בבלנדר ומסננים.יוצקים לתבנית עמוקה ומקפיאים לכמה שעות.מגרדים במזלג ומגישים בכוסות.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש