כבד אווז וטפיוקה





אני נמנה עם אוהבי הטפיוקה-בקינוח,במנה ראשונה,בכל מקום.המרקם כיפי ונעים ומקבל באהבה כל טעם שמשדכים אליו.

רציתי לשדך טפיוקה לכבד אווז והפעם לשם שינו לא ליצור מנה מתקתקה עם כבד אווז,אלא עם חמיצות וחריפות.
הכנתי נוזל שיהיה לטפיוקה מצע טוב לשחות בו עם מיץ אשכוליות,חלב קוקוס וחמאה-חמאת אשכוליות וטפיוקה,פשוט וקל.
על הבריכה העליזה הזו הנחתי סלסת בננות ואבוקדו,שילוב שמזכיר לי את טחינת המחיות לילדים שלי בתור תינוקות.
לסלסה הוספתי רוטב של צ'ילי ירוק,כוסברה טרייה וזרעי כוסברה ומעליה כבד אווז צרוב.עונג טעמים של חרפרפות,חמיצות ומרירות עדינה מהאשכוליות.



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש