הספירה לאחור לאיטליה







אחרי חג שבועות,כמות הגבינות שנשארו במקרר הייתה די גדולה,כך שעשיתי שבוע של פיצות,פעם עם פלפלי פדרון,פעם עם חצילים קלויים ולימונים כבושים.בתור חובב מושבע של פיצות,עדיין לא ביקרתי אף פעם בארץ המגף ממציאת הפיצות,איטליה.אבל...החודש הכל ישתנה ואהיה בטיול באיטליה,קצת נאפולי ורומא,קצת בעיירות כפריות,כמובן שזה הולך להיות טיול גסטרונומי.אם יש למישהו המלצות זה הזמן,השעון מתקתק...תיק...תק...תיק...תק...

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש