ט"ו בשבט

 היום חגגנו את תחילת ט"ו בשבט.הילדים פצחו במחולות ושירה בעודם צועדים בכל רחבי הבית.במקום רק לאכול פירות יבשים,הכנתי סלט פירות משודרג.חוץ מתותים,בננות ותפוחים שבהם "נתברכה ארצנו",הוספתי  גם תמרים מיובשים קצוצים,כדורונים  של גלידה שכידררתי בעזרת כף פריזיאן ומעל הכל פיזרתי סוכר לימון.את הסוכר הכנתי מקליפות לימון שמקולפים עם קולפן וטחונים יחד עם סוכר במטחנת תבלינים.ניתן ליצור בשיטה זו סוכר מכל פרי הדר,עשבי תיבול ועוד.
שקד החליט לקנות לי שתיל של מליסה לכבוד החג,אז לסלט הוספתי  מהעלים הריחניים של השתיל.
אז מה עוד בתוכניות?
מחר בחולון עירנו נערך שוק איכרים חד פעמי לחג,ישנם גם פעילויות הנוגעות לאיכות הסביבה וביום שישי כמיטב המסורת ננטע עצים.חג שמח.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש