קרמבו

איך אתם אוכלים את הקרמבו?קודם את הקרם?מתחילים עם הביסקיוויט?מקלפים קודם את מעטה השוקולד?או שדוחפים את כל הקרמבו ישר לפה כמוני?יש דרך חדשה ומדליקה לאכול קרמבו.
שמים את הקרמבו ל20 שניות במיקרו(בלי העטיפה כמובן)ומקבלים קינוח שונה לגמרי וטעים בטירוף-המרנג שבפנים מקבל מעט נפח שבוקע את השוקולד שנהפך רך וחמים.הביסקיוויט כבר לא נשאר ביסקיוויט,הוא מתרכך למעין עוגת ספוג או ביסקוט שהושרה בנוזל.חייבים לנסות בדחיפות.

תגובות

ערן אמר/ה…
זה מדהים! הפך להיות ממתק אחר הצהריים שלנו בעבודה.
Oz אמר/ה…
בדקת כבר מה קורה עם מפילים קרמבו לחנקן נוזלי?
שובב קולינרי אמר/ה…
לא עוז,עוד לא ניסיתי קרמבו בחנקן נוזלי,לא זורם לי בברז הראשי בבית חנקן באופן שוטף
‏שירי בק אמר/ה…
אני כבר לא אוכלת קרמבו בדרך הרגילה.. רק ככה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש