מספר אחת



ענת אלון,היא זו שאחראית על יצירות המופת בתמונות הנ"ל והיא זו שמועמדת  בתור השף קונדיטורית הטובה ביותר בפרסי האוכל של טיים אאוט השנה. בשנה החולפת ענת ואני עמלנו על תפריט הקינוחים בקוואטרו, השתדלנו לצאת מהשטאנץ הקבוע של הקינוחים במסעדות, להיות יצירתיים ומקוריים, עם דגש על אסתטיקה גבוהה. כל הקרדיט הוא לענת,אשת חיל עם ילד בדרך,אשת עבודה, לא מרפה לרגע ומקפידה על כל פרט ופרט מהתנהלות הצוות ועד העלעל האחרון על הקינוח.נחזיק לה אצבעות ושיהיה בהצלחה.


 קינוח טירמיסו,דף שוקולד באותו העיצוב של הרצפה במסעדה


קינוח של חלב-גלידת חלב מרוכז,עוגת ספוג טבולה בשמנת וחלב,"צורוס" דק ופריך, מוס ריבת חלב, קוויאר חלב


 קינוח במהדורה מוגבלת לסילבסטר בטעמי תות,שמפניה ושוקולד


 קינוח על טהרת השוקולד


"הגינה"-הקינוח הכי אינסטגרמי כיום,נראה כמו ערוגה קטנה עם טעם מעולה של פטריות משוקולד,קרם קרמל מלוח,גלידת פיסטוק  ועוד המון מרכיבים.

תגובות

amir אמר/ה…
looks good!
Unknown אמר/ה…
מהמם!

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש