פברז'ה?
ליחצו על התמונה
הכדור הזה נעשה ע"י יציקת מוס לתבניות עגולות והקפאתם.ריקון אמצע הכדור מאפשר מילוי של דברים יבשים כמו אגוזים,שקדים,מרנג וכו',או מילוי דברים רכים יותר כמו מוס מסוג אחר,ריבה או אפילו נוזל כלשהו.שאר התהליך הוא חיבור שני חצאי המוס וטבילת הכדור בחמאת קקאו.השארת הכדור במקרר תפשיר את המוס בתוך הכדור שיהיה רך ונעים לאכילה.
תגובות
ובאותה הזדמנות - אשמח לקבל מתכון למוס ולחמאת קקאו? למתקשים....
תודה!
מקציפים שמנת חלמונים וסוכר עד למסה יציבה.בערבול איטי מוסיפים את האספרסו.הציפוי הוא שוקולד לבן וחמאת קקאו ביחס שווה