פברז'ה?

ליחצו על התמונה


כל מי שרואה את הקינוח הנ"ל,אומר -"איי,פברז'ה".הרעיון דומה,העשייה שונה.
הכדור הזה נעשה ע"י יציקת מוס לתבניות עגולות והקפאתם.ריקון אמצע הכדור מאפשר מילוי של דברים יבשים כמו אגוזים,שקדים,מרנג וכו',או מילוי דברים רכים יותר כמו מוס מסוג אחר,ריבה או אפילו נוזל כלשהו.שאר התהליך הוא חיבור שני חצאי המוס וטבילת הכדור בחמאת קקאו.השארת הכדור במקרר תפשיר את המוס בתוך הכדור שיהיה רך ונעים לאכילה.

תגובות

‏אנונימי אמר/ה…
נראה מצוין!
ובאותה הזדמנות - אשמח לקבל מתכון למוס ולחמאת קקאו? למתקשים....

תודה!
שובב קולינרי אמר/ה…
כל מוס יתאים.במקרה הנ"ל מוס קפה-250 שמנת,2 חלמונים,80 גרם סוכר,50 מל משקה אספרסו חזק
מקציפים שמנת חלמונים וסוכר עד למסה יציבה.בערבול איטי מוסיפים את האספרסו.הציפוי הוא שוקולד לבן וחמאת קקאו ביחס שווה
ליאורה אמר/ה…
מה זה השחור באמצע? פרג? משהו שוקולדי? זה מסקרן אך קשה לדעת.
שובב קולינרי אמר/ה…
באמצע הכדור מתחבאה ריבת פירות יער

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש