לאכול פירורים



הקינוח הנ"ל מזכיר במעט את קינוח הבלאק פורסט שהכנתי,מבחינת המרכיבים.זאת הגרסה המאובקת,נראה כמו קינוח של פירורים ואבקות,רק שמתחת לכל פירורי השטרוייזל,המרנג והתפרחות מסתתרים פטיסייר חמאה שרופה ופאי תפוחים דקיק וחם.הפטיסייר הוא פטיסייר וניל שמתחבר יחד עם חמאה שחוממה,התפרקה לשומן ומוצקי חלב שנשרפים ואז מתקבל חמאה בניחוח אגוזי.את החמאה השרופה מסננים מכל מוצקי החלב וזהו בסיס שניתן להכין ממנו הרבה דברים-טוויל,גלידה,קרם מלוח,קרם מתוק,או פשוט למרוח על לחם כמו שהוא,אחרי שהחמאה התגבשה במקרר.

תגובות

‏מיכל אמר/ה…
וואו וואו וואו! נראה חלומי!
איפה אתה מכין את כל הדברים האלו, במסעדה או בבית בזמנך החופשי? ומאיפה כל הידע הזה? כל דבר בבלוג נראה פשוט מדהים.
שובב קולינרי אמר/ה…
קודם כל תודה רבה.רוב המנות נעשות במסעדה,הבית משמש כמו מעבדה
‏אנונימי אמר/ה…
מאיר חייבת לציין שאתה אלוף!
אתמול בצהריים הייתי לראשונה במסה, לאחר המלצות מרובות ושוטטות בבלוג המדהים שלך.
כל מנה היתה מדהימה (לא יודעת אם אתה היית מהעומלים על המנות אבל הכל היה מדהים).
אין ספק שאחזור ואמשיך לעקוב אחריך.
ליאן
‏אנונימי אמר/ה…
מאיר, איזה מקרון נמצא בתמונה?
שובב קולינרי אמר/ה…
מקרון תות
‏אנונימי אמר/ה…
When someοne wгites an piecе of writing hе/she keеpѕ the image of a user in hіs/hеr brain that how a user
can know it. So that's why this paragraph is great. Thanks!
Here is my weblog - light hair Removal
‏אנונימי אמר/ה…
Wow, this pieсe of writing іs nice, my sіster is аnalуzіng such things, so I
am going to convеу heг.

my ωeb site :: Sensepil
‏אנונימי אמר/ה…
After lοоking into a feω of the articleѕ on your sіte, I truly like your tесhnique of
wгiting a blog. ӏ saved it to mу bοοkmагk webpage list anԁ
will bе checκіng baсk in the
near future. Pleasе check οut mу ωеbsite as ωеll аnd
tеll mе how you feel.

my sitе http://www.sfgate.com/business/prweb/article/V2-Cigs-Review-Authentic-Smoking-Experience-or-4075176.php

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש