מיקרו-ספוג
בארוחה המולקולרית בשבוע שעבר הכנתי קינוח המבוסס על משמש ובו קוביית עוגת ספוג קטנה בטעם תפוח. לא בעיה להכין עוגת ספוג ,בסגנון של עוגה בחושה.אבל באל בולי חשבו קצת לעומק ויצרו את המיקרו ספוג,תערובת של ביצים סוכר ומעט קמח,שבדומה לזביון עובר הקצפה,דרך סיפון או במיקסר חשמלי ואז מכניסים למיקרוגל ל40 שניות והספוג מוכן. מכאן התקבל הכינוי שלו "ספוג 40 שניות".לתוך המסה אפשר לשלב כל טעם וצבע,והמרקם שמתקבל הוא סופר אוורירי. מתכון למיקרו-ספוג: 3 ביצים 80 גרם סוכר 20 גרם קמח לבן הכנה: מערבבים את כל המרכיבים יחד ומכניסים לסיפון עם בלון גז אחד.אם אין סיפון מקציפים הכול ביחד במיקסר.יוצקים לכלי קיבול מפלסטיק בחצי גובה.מניחים במיקרוגל ומכוונים ל40 שניות,בודקים את הספוג ,אם יש צורך מוסיפים עוד כמה שניות.מניחים בצד עד לצינון מלא. לתערובת הבסיסית הזו אפשר להוסיף מחיות וטעמים נוספים כגון מחית פיסטוק,נוגט,שוקולד,תבלינים וכו'.
תגובות
איפה אתה מכין את כל הדברים האלו, במסעדה או בבית בזמנך החופשי? ומאיפה כל הידע הזה? כל דבר בבלוג נראה פשוט מדהים.
אתמול בצהריים הייתי לראשונה במסה, לאחר המלצות מרובות ושוטטות בבלוג המדהים שלך.
כל מנה היתה מדהימה (לא יודעת אם אתה היית מהעומלים על המנות אבל הכל היה מדהים).
אין ספק שאחזור ואמשיך לעקוב אחריך.
ליאן
can know it. So that's why this paragraph is great. Thanks!
Here is my weblog - light hair Removal
am going to convеу heг.
my ωeb site :: Sensepil
wгiting a blog. ӏ saved it to mу bοοkmагk webpage list anԁ
will bе checκіng baсk in the
near future. Pleasе check οut mу ωеbsite as ωеll аnd
tеll mе how you feel.
my sitе http://www.sfgate.com/business/prweb/article/V2-Cigs-Review-Authentic-Smoking-Experience-or-4075176.php