אילת

חזרתי מאילת.חופש מצוין עם המשפחה בקלאב מד,שזה אומר אוכל ופעילויות סביב השעון,גלישת רוח,שנורקלים,חץ וקשת ועוד ועוד.
הדבר ההזוי שהיה שם,מסעדה לא כשרה של המלון,המגישה פירות ים ודגים.ההרגשה שם הייתה חזרה לשנות ה80,מנות עתיקות יומין עם רוטב שמנת פטריות כבד ותפו"א אפוי עטוף בנייר כסף.התפריט נמצא למטה.
בילינו גם במפלט האחרון,מסעדת דגים ופירות ים שיושבת צמוד לים,עם בריכת לובסטרים בכניסה,והכול מוגש שם פשוט אבל טעים וטרי.גם שקד ניסה מזלו בפיצוח סרטנים.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש