כנאפה- ולא לקינוח 2







אחרי שיצא לי להראות כנאפה שלא לקינוח עם חציל קלוי בחמאת הדרים ו\ או רימונים, אז הנה השידרוג הנוסף-
כנאפה עם דג. המילוי ריקוטה וגבינת עיזים, צרוב כמובן בחמאה, מלווה בחמאת עגבניות קלילה ומעל לברק עם סלטון
של זיתי קלמטה, עגבניות, פטרוזיליה ושמן זית, מנה שמכבבת כיום גם במריפוסה, שווה לנסות!!!



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש