סשימי וקפה



שמן הוא חלק מתיבול לגיטימי במנות.
שמן זית זה לא רק להוסיף שומניות לסלט אלא גם ערך מוסף של טעם, כמו ששמן שומשום יעשיר את הטעם של הסשימי דג שאנו כל כך אוהבים.


אז מה דעתכם על שמן קפה?
חימום קל שמן עם פולי קפה, טחינה של הפולים וסינון דק יוצר שמן קפה ארומטי, מעניין וייחודי שיכול להפתיע באוכל, כמו למשל הסשימי עם השמן קפה הנמצא למטה.
נתחי מוסר נאים, קרם אבוקדו, יוגורט, יוזו, פומלה טרייה, פלפל חריף ואבקת ליקריץ, בזיל סגול, הרבה מרכיבים שמשתלבים יחדיו, את הכל עוטף השמן קפה שנותן טוויסט בעלילה... נשמע מעניין?

מפני שאפשר לטעום את המנה הזו במריפוסה...






תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש