שפונדרה





שפונדרה מגיעה לרוב עם עצמות והרבה שומן,זה מה שמייחד את החלק הזה וזה מה שטעים בו.העצמות תורמות לטעם בצליית הבשר,השומן ניגר לבשר והופך אותו לעסיסי וסופר ג׳וסי.
הכי פשוט בעולם והכי מטורף-
צולים את הבשר בסיר עד להזהבה,פורסים בצלים ומפזרים מעל הבשר בלי צורך בצליית הבצל.מפזרים מעט מלח,,מעט זרעי כוסברה,שיני שום עם הקליפה,זילוף עדין של דבש,סילאן או אפילו מייפל,סוגרים עם מכסה ומעבירים לתנור בחום 170 מעלות ל-4 שעות.אין צורך בנוזל בסיר,רק לסבלנות לתענוג הזה שייצא א״כ מהסיר,

תגובות

vered leb אמר/ה…
אחד הנתחים האהובים עלינו בבית במיוחד!
‏אנונימי אמר/ה…
האם צריך לכסות הסיר בתנור?

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש