נא להכיר-מורנינג גלורי



המורנינג גלורי,הוא שם למשפחה גדולה של צמחים בעלי פרחים וישנו זן אחד,אהוב במטבח התאילנדי כמו זה הנ"ל.
כל הצמח אכיל,כולל הענפים העבים ביותר,הם בשרניים וחלולים.את הצמח מקפיצים בד"כ על אש גבוהה לכמה שניות,יחד עם שום,ג'ינג'ר ושמן שומשום.הגדילה שלו מטורפת,הוא מתפלש לכל עבר וזה מצוין,זה הירק שיככב אצלי בזמן הקרוב.

תגובות

‏אנונימי אמר/ה…
where can I get seeds or buy the plant in Israel ? What is it's name in Hebrew ?

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש