סלט לשנה טובה ומתוקה





התאנה היא פרי תאווה מתוק,עסיסי וטעים שמשתלבת עם שלל חומרי גלם.
התאנים עכשיו בשיאם וטוב להשתמש בהם בסלט טרי,שילוב עם דג נא,משקה תאנים מרוסקות עם אלכוהול,בישול ביין ותבלינים לקינוח ועוד.
אני,את הסלט תאנים שלי הכנתי לארוחת בוקר טובה,יחד עם גבינה כחולה והמון עשבי תיבול מהגינה,בין היתר גם עלים מהשיח של הפלפלי פדרון,שמן זית איכותי ובלסמי.ניתן להוריד את הגבינה,לכל השומרי כשרות ולהכין את הסלט לארוחת החג.


תאנים מתוקות חתוכות לארבע
גבינה כחולה-רוקפור,דניש בלו או כל גבינה אחרת
חופן עלי נענע
חופן עלי מנטה
חופן עלי בזיליקום
רבע פלפל חריף פרוס דק
שמן זית איכותי
מלח גס
בלסמי מצומצם


מערבבים את כל מרכיבי הסלט עם כמות נדיבה של שמן זית,מזלפים מעל בלסמי ומגישים.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש