כמו שלג ביום בהיר



                                                                       ניוקי תירס
                                                                        אספרגוס
                                                                     עגבניות צלויות
                                                                      כוסברה ובזיל
                                                                     אבקת יוגורט
                                                                   קציפת אספרגוס


קציפת אספרגוס:

300 גרם אספרגוס לא מקולף
חצי ליטר שמנת מתוקה
80 מ"ל יוגורט
מלח
חופן תרד

מרתיחים שמנת ומעט מלח וחולטים את האספרגוס כ-5 דקות.טוחנים בבלנדר יחד עם התרד ומסננים.מכניסים לסיפון עם בלון גז אחד.ניתן להגיש חם או קר.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש