אש,אש,מדורה


לוהט היום בבלוג.תדליקו היום בערב מדורה וזרקו לתוכה כל מה שמתחשק-בשר,דגים,ירקות או פירות.זה סוד הקסם של אוכל פשוט וטעים(תשאלו את אייל שני).הטעם החרוך הוא זה שמעצים לנו את הטעם,מקרמל ומרכז את הטעמים של הירקות והפירות,חורך את הבשר וממיס את השומן.תרגישו איך האדם הקדמון היה חי וכמובן לאכול רק בידיים.
הנה המנה שלי לל"ג בעומר שמוצגת באתר xnet,שנוצרה מהפעם האחרונה שבה עשיתי על האש.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש