על האששששש

כנגד ארבעה דברים דיברה המדורה-
אנטריקוט,פלפל חריף,תפוח אדמה לוהט וזה שאינו יודע לשאול האם אפשר לצרף לכל העסק הזה קצת לימונים כבושים וזיתים קצוצים.
בלי קשר לסוף החג,מימונה או אסרו חג,התחשק לי לעשות היום על האש.כל החג הרחתי סביבי את ריח המנגלים,פרגיות נצלות,בצלים חרוכים ובלוטות הרוק שלי לא הפסיקו להתיז.
אחרי כל הבשר שעלה על האש היום, לקינוח הכנתי מעין סלט מחומרי גלם שכולם בילו על האש-אנטריקוט עסיסי שנפרס לפרוסות דקות,תפוח אדמה ל"ג בעומר סטייל שנקצץ קלות ופלפל חריף שנקלה מעט עד שהשיל את הקליפה שלו.לימונים כבושים וזיתים הוסיפו חמיצות ומליחות לעסק הזה שעורבב ביחד ויצר מעדן חרוך שקינח את הארוחה לפני הצ'אי שעלה על הגחלים.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש