בריוש זעתר




בריוש תמיד כיף לאכול, בריוש עם זעתר זה בכלל שדרוג מטורף שנותן טוויסט בעלילה, ארומה ים תיכונית שונה ונעימה שמשכיחה את ערימות החמאה והביצים שמסתתרים בה. קחו מתכון.

בריוש זעתר וגאודה-

חצי קילו קמח לבן
50 גרם אבקת סוכר
100 מ״ל חלב
20 גרם שמרים
5 ביצים
175 גרם חמאה
15 גרם מלח
2 כפות עלי זעתר טריים
50 גרם גבינת גאודה מגורדת

לשים במיקסר את הקמח עם החלב,סוכר,שמרים ו4 ביצים.לשים 7 דקות ואז מוסיפים את הביצה הנוספת,חמאה, זעתר ומלח.ממשיכים ללוש עוד 10 דקות, מוסיפים את הגבינה ולשים לדקה.מתפיחים לשעה,מניחים במקרר ל4 שעות לפחות.מניחים את הבצק בתבנית או יוצרים כיכר,מתפיחים,מורחים ביצה טרופה על הבצק ואופים בחום 180 מעלות,כ-35 דקות.



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש