בקרוב!!!



 שנה עברה מהרגע שהקמתי את מטבח מסעדת קוואטרו וזה מרגיש כה רחוק כי זו הייתה שנה גדושה,אינטנסיבית ומרתקת.
את קוואטרו עזבתי להפתעת רבים כדי לפתוח הפעם באמת מסעדה משלי עם חבריי הטובים חביב ויומי.שלושתנו מדברים באותו סגנון של בישול, לאחר עזיבה קודמת של המקומות עבודה שלנו אנו משוחררים,חופשיים לעשות בדיוק מה שאנחנו רוצים,כמו פרפרים...כך יקראו למסעדה,מריפוסה,פרפר בספרדית.
רצינו תל אביב,קיבלנו קיסריה. התפעלנו משטח המסעדה הקיימת במועדון הגולף בקיסריה, שמענו את קולות האנשים שצמאים באיזור למקומות בילוי,לאוכל טוב,אווירה ושירות,כך שהמיקום נבחר חיש מהר.
המטבח יהיה יצירתי,מודרני ומעניין, האווירה נעימה ואלגנטית והמחירים יהיו שפויים בהחלט.
אז שיפוץ קצרצר שכבר כמעט ויסתיים במסעדה ואנו כבר פותחים לקראת תחילת יוני.
בינתיים אוספים צוות טבחים,אחמשי"ם,מלצרים,אנשי הכנות וכו',צוות שיוכל לגדול במקום,להתפתח וללמוד.
לכל המעוניין ניתן להתקשר אליי-054-2311407


תגובות

אולגה אמר/ה…
מאיר, המון מזל טוב ובשעה טובה!!
Unknown אמר/ה…
איזה כיף יהיה לטבעונים מה לאכול אצלכם?
שובב קולינרי אמר/ה…
מה יהיה עם הטבעוניים, אבל כן, יהיה גם יהיה
Unknown אמר/ה…
מזל טוב בהצלחה
לא יצא לי לאוכל את האוכל שלך אבל אני נהנה לקרוא את הבלוג שלך.
בביקור הבא בארץ אני יהיה יבוא לטעום
שובב קולינרי אמר/ה…
אשמח ביותר
ליאורה אמר/ה…
המון בהצלחה!

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש