מיאזאקי


רק רציתי לציין את מרק הראמן של מיאזאקי, המסעדה של יובל בן נריה, השף של טאיזו.
המסעדה מתפקדת כדוכן בשוק צפון שברמת החייל, יש שם את מרקי הראמן הכי טובים שטעמתי בארץ
והכי קרוב ליפן שאפשר למצוא. אני דגמתי במיאזאקי מרק ראמן עם מיסו חריף, מנה גדולה ועשירה באטריות וציר, ירקות, ביצה רכה ושיפוד עוף צלוי שמגיע איתו, מצוין ביותר.
לקינוח לקחתי פאי של יוזו, מעין פאי לימון קטן מועשר בטעמי יוזו, עם בצק פריך שחרחר, טעים וקליל, חובה לנסות.





תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש