לחם קומפלט



בחודש האחרון הוזמנתי כדי לחזות בפלא הבריאה,קמח מסטר שף להכנת לחם שכל שאר המרכיבים כבר בפנים, יש להוסיף לו רק מיים, להתפיח ולתנור.
אני כאחד שלא אוהב קיצורי דרך ולא קונה מוצרים עם תוספות כדי להקל על הצרכן רציתי לבדוק על מה מדובר.
למעשה קמח מסוג זה יכול להציל את אלה שמפחדים להתעסק בבצק שמרים ובכלל לחסוך קנייה של שמרים ושאר מרכיבים ללחם.
הקמח מגיע בכמה וורסיות,שיפון,שיפון וגרעיני חמניה,או גרעיני חמניה,פשתן ושיבולת שועל וקמח לבן עם דורום ליצירת לחם בסגנון איטלקי. הקמחים מכילים בתוכו מלבד הקמח,שמרי מחמצת, עוד כמה חומרי התפחה ומלח.




אז התנסתי בבית עם הקמח שיפון וגרעיני חמניה,הוספתי זיתים ועגבניות מיובשות, לשתי והתפחתי, אפיתי בתוך סיר לוהט בטכניקה של אפיית לחם בלי לישה, ריח אפייה מעולה התפשט בבית, בלי יותר מידי לחכות ניסרתי מהלחם והאמת שהלחם מצוין, קריספי,ארומטי,מליחות מדוייקת. מרכיבים טובים, מה יכול להיות רע?
הקמח של מסטר שף עולה כ8 שקלים, חוסך את קניית השמרים\גרעינים\זיתים וכו' ומייעל עבודה במקום לטרוח בשקילה של המרכיבים.אהבתי!







תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש