סשימי קייצי

 דג נא הולך היטב עם פירות,לרוב חמצמצים,אך זהירות!יש להקפיד שמנה כזו לא תהפוך לסלט פירות מרענן בליווי שולי של דג נא.

קרפצ'ו דג מתובל במיץ פסיפלורה טרי יכול בכיף להחליף את המיץ לימון.עם מעט מלח, שמן זית ואף מעט מגרעיני הפסיפלורה לתוספת קרנצ'יות,מנה כזו יכולה להיות לא פחות ממוצלחת.

בארוחת טעימות שנערכה בשבוע שעבר,שידכתי דג נא למנגו.מנגו שהוא מבחינתי אחד הפירות הטעימים שיש,נותן פירותיות וטעם מיוחד לדג נא,משתלב היטב ולא משתלט.
למנה הוספתי גם כן שמן פיגם,טעם רענן נוסף ומיוחד.יחד עם זאת גם קרם ג'ינג'ר ויוזו ,סלט של קולורבי עם ג'ינג'ר וזרעי כוסברה נתנו את האיזון למנה בכדי שלא תהיה בריחה של מתיקות של סלט פירות ככתוב למעלה ועלי מיקרו רוקט-חלקם טריים,חלקם פריכים שעברו טיגון בבלילת טמפורה.רעננות,זה שם המשחק.




לקרם ג'ינג'ר-

500 מ"ל מי ג'ינג'ר כבוש
כפית כורכום
3 כפות יוזו\מיץ לימון
5-6  גרם אגר אגר

מערבבים בסיר קטן את כל המרכיבים,מרתיחים,מקררים עד להפיכה של ג'לי ואז טוחנים בבלנדר לקרם חלק.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש