מיני חוביזה




תחילת החורף ותחילת החורף מסמנים את בוא צמחי הפרא שמתחילים לבצבץ כגון החמציץ והחוביזה.
לאחר סיור בשטח הקרוב לבית,קטפתי לי מיני חוביזה,חוביזה בתחילת עונתה.
החוביזה בשרנית ודורשת תיבול עדין בשביל להבליט את טעמה,ניתן לאכול אותה טרייה או להקפיץ במחבת עם שמן זית קצת מיץ לימון,מלח ושום.
את החוביזה שקטפתי הוספתי לסלט סלק,יחד עם תפוחים,אגוזי מלך,גבינה כחולה ובלסמי.
החוביזה הוסיפה רעננות ופריכות לסלט החורפי המרענן הזה.


2 סלקים אפויים בתנור,מקולפים וחתוכים לרצועות
1 תפוח מקולף וחתוך לקוביות
חופן אגוזי מלך
2 ענפי סלרי קצוצים
חופן עלי בזיל
4  כפות שמן זית
1 כף שמן אגוזים
2 כפות בלסמי
מלח
1 כף ממרח לימונים כבושים

קרעי לחם מוקפצים במחבת עם מעט שמן זית
גבינה כחולה

מערבבים את כל מרכיבי הסלט,מפזרים מעל קרעי לחם וגבינה כחולה מפוררת.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש