שנה טובה

 ארוחה פרטית מרובת מנות,רגע לפני שהחג מגיע.
הארוחה לוותה עם לחם בצל וטימין,שבו הבצל נחרך על להבה,נאפה א"כ בתנור,נקצץ והוקפץ במחבת.
צלעות נחרכו במחבת וישבו על פירה עם חלב קוקוס וחציל קלוי,ריזוטו בושל עם פטריות ו"קצת" חמאה ופרמז'ן וקינוח של פירות עם מרנג וקציפת שוקולד וטונקה.התחלה טובה לתחילת השנה.שנה טובה.




תגובות

‏אמיר אמר/ה…
לא כל הפוסטים שלך מתפרסמים ב אוכל 101..

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש