ארוחה עם חברים


לקראת צאת שבת ולפני הדריכות של משחק הדרבי המאכזב(כן,אני אוהד הפועל),ערכתי ארוחת חברים שהייתה מעין סדנת בישול,לחובבי אוכל שרצו לדעת איך מכינים ריזוטו.אז מה בתפריט?
טאטקי סינטה-סינטה צרובה מבחוץ ונאה מבפנים,עם רוטב שמבוסס על סויה,מירין,ג'ינג'ר,כוברה ושמן שומשום.
טרטר טונה טרייה-"עוגיות" אורז פריכות בטיגון שמן עמוק,מעל טרטר טונה עם איולי צ'ילי מתוק וגרידת לימון.
ריזוטו פטריות-ריזוטו שכלל פטריות פורטבלו,יער ושמפניון,אספרגוס, ועשיר בחמאה ופרמז'ן.
לקינוח בחרתי לעשות את הקינוח הראשון שהתלהבתי להכין בתחילת לימודי הבישול שלי,סופלה שוקולד,הכי קלסי והכי טעים.






תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש