אבו-נפחה


ככה אני מכין לאפות בבית.חום גבוה,על התחתית של התנור,בלי מגש,דקה מכל צד.
1ק"ג קמח
20 גרם שמרים לחים
60 גרם סוכר
20 גרם מלח
650 מ"ל מיים
לשים הכול יחדיו,מתפיחים שעה וחצי,יוצרים כדורים,מרדדים ופותחים את הבצק לצורת לאפה,לתנור...
הבצק מתאים גם לפוקצ'ה או פיצה.

תגובות

הגר אמר/ה…
נראה טוב
אפשר מתכון בבקשה?
שובב קולינרי אמר/ה…
המתכון הוסף לרשומה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש