הקינוח הנ"ל מזכיר במעט את קינוח
הבלאק פורסט שהכנתי,מבחינת המרכיבים.זאת הגרסה המאובקת,נראה כמו קינוח של פירורים ואבקות,רק שמתחת לכל פירורי השטרוייזל,המרנג והתפרחות מסתתרים פטיסייר חמאה שרופה ופאי תפוחים דקיק וחם.הפטיסייר הוא פטיסייר וניל שמתחבר יחד עם חמאה שחוממה,התפרקה לשומן ומוצקי חלב שנשרפים ואז מתקבל חמאה בניחוח אגוזי.את החמאה השרופה מסננים מכל מוצקי החלב וזהו בסיס שניתן להכין ממנו הרבה דברים-טוויל,גלידה,קרם מלוח,קרם מתוק,או פשוט למרוח על לחם כמו שהוא,אחרי שהחמאה התגבשה במקרר.
תגובות
איפה אתה מכין את כל הדברים האלו, במסעדה או בבית בזמנך החופשי? ומאיפה כל הידע הזה? כל דבר בבלוג נראה פשוט מדהים.
אתמול בצהריים הייתי לראשונה במסה, לאחר המלצות מרובות ושוטטות בבלוג המדהים שלך.
כל מנה היתה מדהימה (לא יודעת אם אתה היית מהעומלים על המנות אבל הכל היה מדהים).
אין ספק שאחזור ואמשיך לעקוב אחריך.
ליאן
can know it. So that's why this paragraph is great. Thanks!
Here is my weblog - light hair Removal
am going to convеу heг.
my ωeb site :: Sensepil
wгiting a blog. ӏ saved it to mу bοοkmагk webpage list anԁ
will bе checκіng baсk in the
near future. Pleasе check οut mу ωеbsite as ωеll аnd
tеll mе how you feel.
my sitе http://www.sfgate.com/business/prweb/article/V2-Cigs-Review-Authentic-Smoking-Experience-or-4075176.php