קובה ביף

kobe beef,או בשר קובה,הגיע ארצה.טוב,לא בשר הקובה המקורי,כי כבר צמחו ללו מתחרים רבים,אבל עדיין קובה.
בשר הקובה הוא בשר עתיר שומן ורך מאוד.היחודיות שלו שכל השומן נפרס בכל הנתח לערוצים דקיקים,שבזמן צלייה נמסים והופכים את הנתח לעסיסי שבעסיסיים.המקור הוא מהעיר קובה שביפן,שם פיתחו את הדרך והשיטה.את הפרות מגדלים ברפתות נקיות ומרווחות,משקים אותם סאקי,בירה או מיים משובחים ביותר.הפרות מקבלות מסאז' בכדי שהשומן בגוף הפרה יתפרס לכל אורך ורוחב בשר הפרה.ממש פינוק.בגלל ההשקעה הזו תמחור של קילו בשר הוא כ400 דולר.בארה"ב הכליאו את הזן היפני עם זן נוסף בשביל להוריד את העלויות.לארץ מגיע הבשר מסין וכנראה יחל לצוץ בכמה וכמה מסעדות,כמו ב...מסה למשל.

תגובות

‏אנונימי אמר/ה…
איפה אפשר לקנות את הבשר בארץ
שובב קולינרי אמר/ה…
לא ניתן להשיגו בארץ בחנויות בשר,אלא אצל ספקי בשר גדולים המייבאים ומשווקים למסעדות ואני לא בטוח שהם מספקים כרגע את הבשר הזה
‏אנונימי אמר/ה…
יש במסעדת שיפודי התקוה בטיילת תל אביב.
‏אנונימי אמר/ה…
It's very simple to find out any matter on net as compared to books, as I found this post at this website.

my homepage ... www.Prweb.com/releases/silkn/sensepilreview/prweb10193901.htm

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש