קינוח למנה ראשונה


כבד אווז לרוב יגיע עם תוספת מתוקה שינטרל קצת מהעומס של השומניות בפה.
אצלי הוא מגיע הפעם עם קרם פטיסייר,שטרוייזל קקאו ועוטף אותו ברכות קציפת בזוקה.
הקצף שנראה כמו קצף של סבון נוצר בעזרת לציטין,חומר מתחלב שגם טוב להורדת שומנים בדם,יכול להקציף כל נוזל שהוא לקצף יציב.

תגובות

‏אנונימי אמר/ה…
מאיר שלום, לטובת הפחות מוכשרות, תוכל לתת מתכון לשטרוייזל קקאו? תודה רבה לך ויום נפלא.
שובב קולינרי אמר/ה…
שטרוייזל קקאו-
100 סוכר
200 חמאה
300 קמח
10 קקאו

טוחנים הכל במעבד מזון מפוררים על תבנית אפייה ואופים עד הזהבה כ15 דקות
‏אנונימי אמר/ה…
תודה רבה!
רק 10 גרם קקאו? יכול להיות שהתכוונת ל-100 גרם?
‏אנונימי אמר/ה…
טעות קלה בכמויות,יש לשים 30 גרם קקאו,הכוונה שלי הייתה 10 גרם קקאו על כל 100 קמח.מאיר.

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש