המרור החדש

אספרגוס לבן מבצבץ כמה סנטימטרים מעל האדמה ולא מצליח לקלוט את קרני השמש ולפתח כלורופיל,משום כך הוא לבן.כיום ישנם חדרי חושך שבהם מגדלים במיוחד את האספרגוס הלבן.האספרגוס די סיבי,דורש חליטה ארוכה מזה הירוק וטעמו מר,משום כך הוא דורש טעמים חמצמצים ומתוקים שיעדנו את המרירות.

                                                             קרם אבוקדו,יוזו ויוגורט
                                                 אספרגוס לבן בחמאה שרופה ומקדמיה
                                                                    בזיל סגול
                                                                שברי קרוטונים

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש