1 באפריל

האם תצליחו להבדיל בין טרטר טונה לטרטר בשר?
זה מה שהכנתי למלצרים במסעדה ב1 באפריל.אחרי שורת הצקות ומתיחות על טבחים ומלצרים,הונחה למלצרים צלחת עם טרטר "בשר" שתובל בראס אל חנות,קרם חציל,תירס,מלפפון ועוד כמה דברים מופרכים,בכדי לדמות טעם בשרני.זה עבד,כולם היו משוכנעים שה"בשר" הרך הזה הוא מפילה בקר.אפילו השתלתי מסר סמוי בדמות פרצוף מחייך וצולע על הטרטר.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש