תרמילי צנונית

יש בכלל דבר כזה?
תרמילי הצנונית הם של גידול חדש עוד לא מוכר,שמככב אצלנו במסעדה בחודש הקרוב,בעלי תרמילים וזרעים קטנים ושקופים.
צנון גדל כפקעת מתחת לאדמה,אז עדיין לא ברור לי איך גדלים בדיוק התרמילים,אך בכל אופן הם טעימים,בעלי חרפרפות עדינה של הצנון,טעם עשבוני ומרקם נגיס.ניתן לאכול טרי או מוקפץ לשנייה בחמאה או שמן זית.אפשר למצוא אותם בשוק האיכרים בזמן הקרוב לפני שייגמר.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש