דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
אפריל 15, 2011
שייטל וצ'יפוטלה
את
הקרם תות וצ'יפוטלה
שהכנתי יום קודם,שידכתי לקרפצ'ו של שייטל כבוש,יחד עם
תרמילי צנונית
,בצל סגול מוחמץ
וקוויאר
סויה-יוזו.הקרם בעל טעם נפלא,אמנם חריף אבל עם התות משתלב מצוין ומרגיש במכה אחת גם פירותי,מתוק,חריף ומעושן.האמת,אחלה יציאה.
תגובות
רשומות פופולריות
אוגוסט 04, 2025
ויאטנם- יומן מסע
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
תגובות