אביב הגיע,פסח בא

לכבוד החג,אביב משה השף הפרטי שלי, תרם מתכון בלעדי לגולשי הבלוג של פרחי זוקיני ממולאים בדג על קרם גזר וקרפצ'ו סלק,מעין וריאציה שונה לגפילטע.שיהיה לכולם חג שמח וכשר.


מרכיבים:
2 פרחי זוקיני
100 גרם תערובת דגי ים קצוצים-אינטיאס,לוקוס,טונה או סלמון
כף קוביות פלפל קלוי
2 כפות בצל סגול קצוץ
1 כף פטרוזיליה
1 כפית כמון
1 כף גרידת לימון
מלח
פלפל שחור

2 גזרים
1 כף ג'ינג'ר

1 סלק מבושל
1 כף חומץ בן יין אדום
1 כף מלח
1 כפית סוכר

מערבבים את כל מרכיבי המילוי של הדג.פותחים את עלי פרחי הזוקיני בעדינות וממלאים בתערובת הדג.שומרים בצד.
מבשלים גזרים במיים עד לריכוך מלא,טוחנים למחית חלקה יחד עם מלח והג'ינג'ר.
את הסלק מקלפים ופורסים דק.מניחים בקערה את החומץ סוכר ומלח ומערבבים יחד עם הסלק.
מניחים את קרפצ'ו הסלק על צלחת בצורה מעגלית ובמרכז מניחים כף גדושה מהקרם גזר.את פרחי הזוקיני הממולאים מבשלים בסיר עם מיים רותחים ל5 דקות,כשבקצה הפרח נועצים קיסם שלא ייפתח.
מניחים את פרחי הזוקיני על הקרם גזר ומזלפים מעל הכל שמן זית.






תגובות

‏אמיר אמר/ה…
חתיך !!!
חבל שהוא סטרייט.
‏אנונימי אמר/ה…
שלום מאיר ,
אני רוצה להכין לבעלי ארוחת ערב לכבוד יום הולדתו.
אכלתי אצלכם במסעדה רוטב פלפלים בתור התחלה שהיה מעניין מאוד.
אשמח אם אוכל לקבל את המתכון.
בברכה, תמשיך להדהים אותנו עם הבלוג הנהדר הזה .
רונית.
שובב קולינרי אמר/ה…
הי רונית
הרוטב פלפלים שאת מדברת עליו זה מטבל עשבים ופלפלים,,הנה מתכון

צרור שלם של כוסברה
צרור שלם של פטרוזיליה
2 פלפל שפקה בלי גבעול
10 שיני שום
חצי פלפל ירוק חריף
מלח
פלפל
רבע כוס שמןזית
רבע כוס חומץ

טוחנים את העשבים,פלפלים ושום במטחנת בשר.מעבירים לקערה ומערבבים עם החומץ,שמן ומלח פלפל לפי הטעם

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש