דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
אפריל 25, 2011
שקדים ירוקים
תגובות
Oz
אמר/ה…
אתה לא מקלף?
שובב קולינרי
אמר/ה…
עוז,מה אתה ילד?שקדים ירוקים היישר מן העץ בייחוד בעונה הזו אוכלים את כולו בלי לקלף.השקד שבפנים עדיין לא גיבש קליפה ותוכנו רך ומעט ג'לטיני.
רשומות פופולריות
מרץ 01, 2010
איך להכין במבה?
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
תגובות