סושי
כשאני פתאום נתקף רעב למשהו ספציפי,אני לא מרפה.אני רוצה פיצה,אז אני מיד יתחיל ללוש בצק או יפשיר לי טורטיה או פשוט ירים את הטלפון.השבוע כשהתחשק לי סושי,חיפשתי אצות נורי בבית ולא היה.אז אמרתי לעצמי,נגלגל סושי עם פרוסות מלפפון דקות,אבל גם מלפפון לא היה.שנייה לפני שאני מוותר,קלטתי במקרר זוקיני והימרתי עליו.בעזרת מנדולינה פרסתי פרוסות דקות ושקופות,מילאתי באורז ושאר ירקות,צירפתי סויה ומטבל של איולי עם רוטב צ'ילי ירוק שזה נהיה אצלי הקטשופ החדש,זה שאוכלים איתו הכל והפלא ופלא,יצא מצוין.סושי על טהרת הירק בלבד.
לאיולי אסייתי:
2 חלמונים
כפית ג'ינג'ר
5 עלי בזיל
כפית סויה
כף גדושה רוטב צ'ילי ירוק
חצי כוס שמן קנולה
מיץ מלימון אחד
טוחנים הכל חוץ מהשמן.מזלפים שמן באיטיות לקבלת מרקם סמיך.
לאיולי אסייתי:
2 חלמונים
כפית ג'ינג'ר
5 עלי בזיל
כפית סויה
כף גדושה רוטב צ'ילי ירוק
חצי כוס שמן קנולה
מיץ מלימון אחד
טוחנים הכל חוץ מהשמן.מזלפים שמן באיטיות לקבלת מרקם סמיך.
תגובות
סורי על החפירה פשוט זה נשמע טעים :)
שם וחברה וכל זה..
אני אקנה אבל אחרי זה אני אהיה חייבת להכין לבד :)
הבקבוק דומה לזה של הרוטב צ'ילי האדום ורשום עליו רוטב צ'ילי לדגים,אבל הוא ממש לא רק לדגים.אני מצאתי אותו בחצי חינם.