קובה ביף
kobe beef,או בשר קובה,הגיע ארצה.טוב,לא בשר הקובה המקורי,כי כבר צמחו ללו מתחרים רבים,אבל עדיין קובה.
בשר הקובה הוא בשר עתיר שומן ורך מאוד.היחודיות שלו שכל השומן נפרס בכל הנתח לערוצים דקיקים,שבזמן צלייה נמסים והופכים את הנתח לעסיסי שבעסיסיים.המקור הוא מהעיר קובה שביפן,שם פיתחו את הדרך והשיטה.את הפרות מגדלים ברפתות נקיות ומרווחות,משקים אותם סאקי,בירה או מיים משובחים ביותר.הפרות מקבלות מסאז' בכדי שהשומן בגוף הפרה יתפרס לכל אורך ורוחב בשר הפרה.ממש פינוק.בגלל ההשקעה הזו תמחור של קילו בשר הוא כ400 דולר.בארה"ב הכליאו את הזן היפני עם זן נוסף בשביל להוריד את העלויות.לארץ מגיע הבשר מסין וכנראה יחל לצוץ בכמה וכמה מסעדות,כמו ב...מסה למשל.
בשר הקובה הוא בשר עתיר שומן ורך מאוד.היחודיות שלו שכל השומן נפרס בכל הנתח לערוצים דקיקים,שבזמן צלייה נמסים והופכים את הנתח לעסיסי שבעסיסיים.המקור הוא מהעיר קובה שביפן,שם פיתחו את הדרך והשיטה.את הפרות מגדלים ברפתות נקיות ומרווחות,משקים אותם סאקי,בירה או מיים משובחים ביותר.הפרות מקבלות מסאז' בכדי שהשומן בגוף הפרה יתפרס לכל אורך ורוחב בשר הפרה.ממש פינוק.בגלל ההשקעה הזו תמחור של קילו בשר הוא כ400 דולר.בארה"ב הכליאו את הזן היפני עם זן נוסף בשביל להוריד את העלויות.לארץ מגיע הבשר מסין וכנראה יחל לצוץ בכמה וכמה מסעדות,כמו ב...מסה למשל.
תגובות
my homepage ... www.Prweb.com/releases/silkn/sensepilreview/prweb10193901.htm